Naaktmodel tekenenMannelijk naaktmodel tekenen

Naaktmodel tekenen is razend populair als activiteit voor een vrijgezellenfeest.
Het wordt dan ook veel aangeboden op het internet maar niet zoals wij het aanbieden.
Onze Sugar boy komt bij jullie aan huis om deze workshop te geven.

Sexy butler uit de kleren

Onze butler komt bij jullie aan huis om zelf de workshop naaktmodel tekenen te geven.
Iedereen kan wel tekenen en een lerares, die ingewikkelde uitleg geeft over de juiste verhoudingen is echt niet nodig bij een vrijgezellenfeest.
Uit eindelijk draait het bij deze workshop niet om het “Picasso” wat jullie gaan maken maar om de lol die jullie beleven en natuurlijk een gespierd mannelijk ( naakt ) model.

Uiteindelijk na overleg gegaan voor de workshop naaktmodel tekenen. Deze is zeer vergelijkbaar met het schilderen, echter ga je na een aantal schetsen met potlood, aan de slag met pastelkrijt om je schilderij af te maken. Het model loopt zelf tussendoor rond om aanwijzingen te geven. Van te voren vroeg ik mij af of dit niet rommelig zou zijn, maar het werkte prima. Prettig model, met ruim voldoende kennis over modeltekenen om ons te begeleiden en daarnaast ook nog een leuk gevoel voor humor. Aanrader!

F. Quint

Lapdance

Aan het einde van de workshop, als iedereen zijn tekenen klaar heeft mogen jullie aan de butler laten zien wat jullie er van gemaakt hebben.
En dames doe goed je best! Want de winnares wordt getrakteerd op een lapdance van het naaktmodel.
Uiteraard is er na de workshop ook nog gelegenheid voor een groepsfoto.

Vanaf 10 personen kan je deze workshop al bij jullie aan huis boeken.
De workshop zelf duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 25,- per persoon ( model in boxershort ) en € 30,- per persoon ( naaktmodel )