Hete kerstsferen tijdens eindejaar show Paul de Leeuw

Oh oh oh. Merry Christmas! Het was een warme kerst voor de kijkers thuis. Onlangs brachten de sexy strippers Ferdi en Kevin een bezoekje aan Hilversum. Tijdens de eindejaarshow ‘Paul Pakt Uit’ waren zij onderdeel van een spetterende kerst-act. Dit is niet onopgemerkt gebleven in Nederland. Tijdens het tv-programma hebben zij (bijna) een ‘hete’ wens van een 80-jarige vrouw in vervulling laten gaan. Benieuwd wat dit is? Beleef het hilarische moment in deze blog.

Voor we het verklappen……kan jij dit nog herinneren?

Eind november waren wij landelijk in het nieuws. Dit kwam door onze supriseact bij BEAU op RTL. De aanleiding hiervoor was dat BN’ers (niet) uit de kleren gingen! Met de nadruk op ‘niet’. Onder meer Sander Lating en Vigo Waas hadden groots aangekondigd om volledig uit de kleren te gaan. Helaas was dit niet gebeurd tijdens het programma ‘For One Night Only’. Je kan wel raden wat de reactie van de kijker was: meer dan teleurstellend! Aan ons de taak om dit recht te zetten met een supriseact.

Bekijk het filmpje hier van het optreden van The Sugar Boys bij BEAU.

Een 80-jarige vrouw had niet op tijd ingeschakeld tijdens BEAU

Voor een 80-jarige vrouw zat de teleurstelling er goed in. Ze zat met spanning te wachten op het moment suprême bij For One Night Only. Helaas (ook voor haar) trokken de BN’ers hun ondergoed niet uit. Zij kwam van een koude ker(st)mis thuis ;). Tijdens het tv-programma BEAU hadden wij dit rechtgezet. De Sugar Boys gingen volledig uit de kleren. De sexy groep mannelijke strippers gingen all-in. Alles was te zien tijdens de suprise-act. Helaas kwam deze uitzending voor één persoon te laat.; de 80-jarige vrouw!

Zij kon uiteraard nog een herhaling zien van BEAU….maar hier was één groot verschil in, in vergelijking met de live-uitzending; de ‘edele’ delen waren hierin geblurd. Wederom een teleurstelling voor deze dame!

Nog hilarischer door deze onverwachtse wending

Zeg nou zelf; een vriendengroep die graag samen een keer wil strippen. Dat kom je niet elke dag tegen. Tijdens de uitzending van Paul de Leeuw zat ‘toevallig’ zo’n groep in het publiek. Hoe geweldig zou het zijn om deze jongens tegenover de vrouw van 80 te zetten. Jim Bakkum en the crew van de film ‘Onze Jongens’ wisten er wel raad mee. Zij hebben de vrienden backstage genomen en geleerd om een show te geven.

Maar dan gebeurt er dit….

Alles was tot in de puntjes voorbereid. De vriendengroep had geleerd om een korte stripshow weg te geven. Met hun uitdagende kleding en sensuele danspasjes begonnen zij de vrouw te verleiden. Eén van de heren knoopte zijn overhemd los. Tot Paul de Leeuw zei: ‘het duurt wel lang zo’….dat hoorde uiteraard bij de act. Paul bedoelde ‘het uittrekken van de onderbroek’.

Dit was eigenlijk het moment dat de kerststrippers Kevin en Ferdi op zouden komen om all-in te gaan. Een moment waar de 80-jarige vrouw al weken op wacht. Helaas (tot onze spijt) liep het programma heel erg uit. Net toen wij klaren stonden om op te komen kregen wij een seintje dat de stripact niet meer hoefde. Vanwege het tijdsgebrek is de show last-minute geschrapt. Erg jammer! Uiteraard zijn de heren wel een ervaring rijker.

Onze strippers binnenkort voor een Ladies Night bij jou in de bioscoop?

Simone Kleinsma en Jim Bakkum waren te zien tijdens het tv-programma van Paul de Leeuw. Ze waren hier voor hun nieuwe film ‘Onze jongens in Miami’. Dit wordt een gave film! Jim gaat een stripclub openen in de bekende Amerikaanse stad. Eind januari verschijnt de film in de Nederlandse bioscopen.

Voor bioscopen is dit de uitgelezen kans om een waanzinnige Ladies Night te organiseren. Een avond die volledig in het teken staat van een dateavond met je beste vriendin. Smullen en lachen! Zeker voorafgaand aan de film. Als voorbereiding wordt Showtime Agency veelvuldig geboekt om een sensuele stripact te geven. De ideale start van zo’n Ladies Night.

Ook voor de film ‘Onze jongens in Miami’ hebben wij een waanzinnige act voorbereid. Op dit moment hebben wij nog een paar plekjes over. Bel ons op 0619870237

Benieuwd hoe onze sexy strippers de (in het verleden) zalen hebben laten genieten? Bekijk de spannende filmpjes hieronder.