Sexy butler op jouw feest


Sexy butler

Ga jij een onvergetelijk feest organiseren? Dan mag een sexy butler zeker niet ontbreken! Stel je eens voor; een aantrekkelijke butler met een goddelijk ontbloot bovenlijf die de drankjes en hapjes serveert. Onze sexy butler is een superleuke toevoeging aan je feest en zal een bijzondere indruk op je bezoekers achterlaten.

De topless butler is niet alleen een lust voor het oog, hij is ook nog eens een echte butler. Zo kunnen jullie aanschouwen hoe deze afgetrainde man de gasten ontvangt, de lekkerste cocktails schudt en de lekkerste hapjes rondbrengt. Daarna komt hij ze nog persoonlijk bij jullie brengen ook! Dat is pas dubbel genieten.


Onze sexy butler doet meer dan alleen bedienen

Om het feest nog meer op gang te krijgen speelt de sexy butler ook graag een paar spannende games met de dames. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan het welbekende ballonnenspel, waarbij je wel heel dicht tegen de ander aanstaat met enkel een ballon in het midden, en je ervoor moet zorgen dat deze niet knapt. Of wat dacht je van Erotic Twister, het welbekende twister spel maar dan voor ‘volwassenen’. Dit en nog vele andere spannende spelletje kunnen je gasten en jij samen met die aantrekkelijke butler spelen. Let the game begin!

Tijd voor een selfie

Zoiets bijzonders en spannends verdient natuurlijk een perfecte selfie. Het is dan ook een leuk idee om met de butler op de foto te gaan. Zo heb je niet alleen een heel leuk beeld van hem op je netvlies staan, maar kun je er iedere keer weer met een grote glimlach op terugkijken. Misschien kun je deze maar beter wel op een veilig plekje opbergen, als je begrijpt wat ik bedoel!

Dat kan nóg pikanter

Klinkt het bovenstaande nog niet spannend en erotisch genoeg voor je? Geen probleem! Je kunt namelijk ook kiezen voor een, jawel, totaal butt-naked butler! Dat zal zeker een hoop blosjes op de wangen van je gasten toveren en misschien ook wel op die van jezelf. Heb je gelijk een manier gevonden om iemand eens even lekker ongemakkelijk te laten voelen…op een leuke manier natuurlijk. Maar maak je geen zorgen, je wordt niet al teveel geconfronteerd met de ‘grote’ feiten, de beste man zal wel een schort dragen. Wij verzekeren je dat er genoeg te zien valt!

Boek een sexy butler voor jouw home party of vrijgezellenfeest

Een sexy butler is natuurlijk ook een waanzinnige toevoeging voor een home party of vrijgezellenfeest. Door deze halfnaakte, of zelfs naakte, butler voor je feest te boeken kom je zeker aan de nodige dosis lachen, gieren, brullen en natuurlijk; schaamte! Je hoeft ook geen activiteiten meer te verzinnen, want de games en de show zorgen er samen voor dat je gasten zich geen moment hoeven te vervelen.

Wat voor feest je organiseert, een feest is niet compleet zonder deze sexy butler. Je gasten zullen zich kostelijk vermaken, al zullen ze waarschijnlijk wel proberen de rode wangetjes aan de rode wijn te wijten! Dat wordt gegarandeerd genieten, en zelf kun je er natuurlijk ook ongegeneerd van meegenieten.

De kosten voor een sexy butler op jouw feestje zijn € 150,- voor het 1e uur.
Wil je hem langer boeken neem dan contact met ons op voor een passende offerte.