Candy boys


Sexy mannen delen hapjes en drankjes uit

Voor wie een spannende en pikante toevoeging zoekt voor op een feest; maak kennis met onze Candy boy. De mannen doen hun naam eer aan, want een sappige en zoete avond zal het zeker worden. Deze aantrekkelijke en sexy mannen zullen je gasten gedurende het feest op een wel heel bijzondere manier bedienen… Als je dus op zoek bent naar een écht spannende toevoeging voor je feest, lees dan nog even verder!
De Candy Boys zijn letterlijk en figuurlijk om van te snoepen. Hun sexy, gespierde, ontblootte bovenlichamen laten je gasten al vanaf de eerste aanblik smelten. Dat is nog niet alles, ze zijn ook nog eens heel erg handig. Zij gaan je gasten namelijk niet alleen vermaken door er mooi uit te zien, ze gaan ook nog iets voor je doen!

The Candy Boys are real eyecatchers

Zoals de naam al verklapt; er mag gesnoept worden. Deze mooie Candy Boys zijn er speciaal om jouw bezoekers te ontvangen en hen te bedienen. Zo komen zij in al hun (half)naaktheid en glorie de lekkerste hapjes en drankjes bedienen. Wijn, bier maar ook zeker de lekkerste cocktails zullen niet ontbreken. Als kers op de taart brengen ze dan ook nog wat ‘spannende’ snoepjes rond. Zeker weten dat jouw gasten genoeg energie voor de hele avond zullen hebben. Laat die wangetjes maar gloeien!

Een avond vol vermaak

Naast lekkere hapjes, drankjes en snoepjes zijn de mooie jongens er ook nog eens voor je gasten, om ze de hele avond te vermaken. Zo is het natuurlijk al een show om naar te kijken als ze zich met hun goddelijke lijven door de menigte wagen. Je hebt niet alleen iets lekkers om te eten, maar ook iets lekkers om naar te kijken! Daarnaast is ook superleuk om met ze op de foto te gaan. Zo kunnen jij en je gasten altijd weer terug blijven kijken op dat bijzondere feest. Zo’n beeld zegt zeker meer dan duizend woorden…

Boek een Candy Boy en maak jouw feest compleet

Onze Candy Boys (en girls) worden vaak geboekt door discotheken en clubs. De combinatie van lekkere dansmuziek, gave lichteffecten en die prachtige mannen zorgen samen voor een waar top feest. Gelukkig hoeven de mannen het niet te warm te krijgen zonder shirt… Deze mannen zijn geschikt voor ieder soort feest, denk hierbij aan:

  • Vrijgezellenfeest
  • Home party
  • Bedrijfsfeest
  • Themafeest

Wat voor feest het ook mag worden, de Candy boys zullen je avond absoluut een hit maken. Deze spicy toevoeging aan je feest maakt dat de temperatuur snel zal stijgen, met genoeg zoetigheid om te blussen. Dat wordt smullen! Boek daarom nu één van onze aantrekkelijke Candy Boys.
De kosten voor een candy boy zijn € 150,- voor het eerste uur. Elk bij komend uur kost € 50,- extra.